Dobruška udělila kanára jičínskému Steamu

31.10.2018 09:12

Po debaklu od R52 jsme po 5 dnech přivítali opět přátele od Rumcajse a to STEAM. Štěstí, které patří ke kuželkám a R52  ho mělo obrovský kopec,  je vybralo STEAMu až do mínusové hodnoty. V první dvojici Honza Sedláček nedal Honzovi Šrotýřovi od úvodního hodu šanci a i přes nepovedené plné zvítězil o 60 kuželek výkonem 246. Ve druhé dvojici se utkaly dámy – Maruška Frydrychová a Zuzka Pavlatová. Maruška svým druhým nejlepším domácím výkonem 265 zvítězila o 13 kuželek. Zápas byl dramatický do 56.hodu. Ve třetí dvojici Vláďové Gütler a Pavlata sehráli vyrovnané utkání se slabšími výkony, kde rozhodly újezdy Pavlaty a slabá dorážka (celkem 48), který tak daroval domácímu hráči vítězství.

Po třech hráčích na body 6 : 0 a + 78  kuželek pro domácí. Dotahováci – Honza Králíček a Vláďa Řehák měli sehrát vyrovnaný zápas, ale Vláďovi se nedařilo a Honza naopak zahrál výborně skvělou první třicítku – 147 a tím určil své vítězství 282 :  235.

STEAM měl den blbec a kanára si určitě nezasloužili, ale vzali ho s nadhledem s tím, že štěstíčko je vrtkavé a tak snad příště…..

VG.