Čmeláci s Dobruškou bez bodu, třístovka Honzi Králíčka

19.09.2018 08:24
Jenda Králíček pokořil hned dvakrát dvorské čmeláky.Proti jeho výkonu neměl nikdo z dvoráků šanci.
Proti Šulcovým dvou hodovek jich ten chlapák sedm.
To se pak snad ani nedá vyhrát.
Ale upřímná gratulace Jendovi Za jeho třístovku i za 274 určitě patří.
Tento dvojzápas ukázal , že dvoráci kondyčně na takovou zátěž nestačí.
Chlapci z Dobrušky vyhráli zaslouženě.

                                                                                             Šulc.

Komentář z pohledu hostí:

Z důvodu neodehrání domácího zápasu pro poruchu počítače jsme po dohodě odehráli dvojzápas ve Dvoře králové, na které jsme odjeli v 7 lidech.

Jako domácí v první dvojici nastoupil Petr Brandejs proti nejlepšímu hráči Dvoráků Mirkovi Šulcovi a slabší první dorážkou prohrál o 21 kuželek. Ve druhé dvojici nedala Maruška Frydrychová šanci Oldovi Kaděrovi a pěkným výkonem 240 kuželek vyhrála o 33 kuželek. Ve třetí dvojici Jarda Černý s bolestí zad bojoval, ale o 3 kuželek prohrál. Dotahovák Honza Králíček proti Haně Grosmanové zahrál druhou půlku famozně (99+71) a konečně se zapsal do řad třístovkářů výkonem 304, je ale paradox, že nejlepší domácí výkon zahrál ve Dvoře Králové.

Celkem na body  8 : 4 a  rozdíl 47 kuželek.

Utkání skončilo ped 17 hodinou a za 10 minut jsme nastoupili jako hosté.V první dvojici nastoupil Mirek Šulc proti čerstvému třístovkami Honzovi Králíčkovi. Honza potvrdil, že mu Dvorská kuželna sedí a vítězí výkonem 274 o 15 kuželek. Ve druhé dvojici unavená Hana Grosmanová nestačí na Vlaďu Gutlera,který průměrným výkonem 244 kuželek vyhrává o 22 kuželek. Ve třetí dvojici se nedařilo oběma hráčům, přesto Olda Kaděra se  14 újezdy prohrává s Ivou Jandou o 15 kuželek- 207:222. Na závěr nastoupil Venda Neruda proti Honzovi Sedláčkovi. Honza jako neregistrovaný hráč zahrál výborně a zvítězil výkonem 254 o 4 kuželek. Celkově jsme vyhráli na body 12 : 0 o rovných 100 kuželek. U domácích se projevila únava z prvního utkání a evidentně jim ve druhém utkání chyběli síly, přesto jim patří poděkování a hlavně Mirkovi Šulcovi za uspořádání dvojzápasu a kamarádské prostředí.

VG.